Predavanje o karcinomu dojke

 

DOMALJEVAC – Udruga žena oboljelih od karcinoma dojke Narcis-a Orašje u okviru projekta „Za zdrave dojke“, kojeg realiziraju kao partner projekta „Program osnaživanja zdravlja žena BiH za 2012. godinu će organizirati predavanje za žene s područja općine Domaljevac-Šamac.

Cilj predavanja je edukacija žena s ciljem postizanja informiranosti i podizanja svijesti kod zdravih žena o raku dojke i važnosti preventivnih pregleda u cilju doprinosa zdravlju, kao i poboljšanju uvjeta života i pružanju psiho-socijalne pomoći i potpore ženama oboljelih od raka dojke u prevazilaženju traumatičnog iskustva kako bi se mogle
rehabilitirati i vratiti normalnom životu. Predavač je diplomirana medicinska sestra Doma zdravlja u Orašju Tajiba Nurkić. Predavanje će se održati u dvorani za sjednice Skupštine Županije Posavske, koja je ustupljena ovoj udruzi u cilju pospješivanja daljih aktivnosti udruge Narcisa u prevencije karcinoma dojke i dobroj suradnji vodstva Skupštine sa svim udrugama koje promoviraju zdravlje i boljitak života mještana Županije Posavske.

                                                                                          Stručna služba Skupštine