Priopćenje o štrajku policije

DOMALJEVAC – Zastupnici Skupštine Županije posavske razgovarali suu srijedu, 18. Siječnja 2012. godine u sjedištu zakonodavne vlasti u Domaljevcu, o aktualnom štrajku policije s članovima  Predsjedništva Sindikata djelatnika MUP- a Županije posavske.

Zastupnicima su prezentirani razlozi stupanja u štrajk policije, te zahtjevi koji su dosada upućivani Vladi, s ciljem njegovog okončanja. Iskazana je potreba donošenja Zakona o policijskim službenicima u Županiji posavskoj. Razgovori će se nastaviti, a vodstvo Skupštine najavilo je i susret s čelnicima Vlade Županije posavske.

Razgovor je put dijaloga i treba što prije iznaći rješenje za izlazak iz nastale situacije kazano je sastanku. Skupština je i do sada imala razumijevanja za problematiku štrajka policije, a na sastanku je kazano kako je to prije svega dokazano uvrštavanjem informacije o stanju štrajka na posljednjem skupštinskom zasjedanju. Predsjednik i dopredsjednik Skupštine Mario Jurkić i Anes Osmanović od početka prate situaciju i pokušavaju pomoći i iznaći rješenje za prekid štrajka.

Dodaje komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *