PRIOPĆENJE ZA JAVNOST S XII. SJEDNICE SKUPŠTINE ŽUPANIJE POSAVSKE

DOMALJEVAC – Uz predsjedanje Blaža Župarića, dana 23. 6. 2020. godine, održana je XII. redovita sjednica Skupštine Županije Posavske.

Zastupnici su razmatrali i usvojili: Zakon o sigurnosti prometa na cestama u Županiji Posavskoj, Izvješće o radu Županijskog pravobraniteljstva za 2019. godinu i Zaključak o Mišljenju na Nacrt zakona o potpori obiteljima s djecom u FBiH.

Zastupnici su također primili k znanju i slijedeće Informacije: Informaciju o Izvješću o radu Zavoda za javno zdravstvo Županije Posavske za 2019.godinu, Informaciju o Programu rada Zavoda za javno zdravstvo Županije Posavske za 2020.godinu, Informaciju o Izvješću o radu Službe za upošljavanje Županije Posavske za 2019. godinu, Informaciju o Programu rada Službe za upošljavanje Županije Posavske za 2020. godinu, Informaciju o Izvješću o radu Županijske uprave civilne zaštite za 2019. godinu, Informaciju o Programu rada  Županijske uprave civilne zaštite za 2020. godinu, Informaciju o Izvješću o radu Županijske uprave za inspekcijske poslove za 2019. godinu, Informaciju o Programu rada  Županijske uprave za inspekcijske poslove za 2020. godinu, Informaciju o Izvješću o radu Županijskog zavoda za pružanje pravne pomoći za 2019.godinu i Informaciju o Programu rada  Županijskog zavoda za pružanje pravne pomoći za 2020.godinu.

Zastupnička pitanja postavio je zastupnik Drago Zečević.

Dana 22. 6. 2020. godine svoje X. sjednice su održali skupštinski odbori – Odbor za Ustav, Poslovnik i zakonodavstvo, Odbor za gospodarsvo, financije i proračun i Odbor za društvene djelatnosti.

Stručna služba Skupštine

Slijedi audio zapis: