PRIOPĆENJE ZA JAVNOST SA XV. REDOVNE SJEDNICE SKUPŠTINE ŽUPANIJE POSAVSKE

DOMALJEVAC – Skupština Županije Posavske na XV. sjednici, održanoj 16.05.2017.godine razmatrala je i jednoglasno usvojila Odluku o razrješenju člana Odbora za društvene djelatnosti i Odluku o imenovanju člana Odbora za društvene djelatnosti.

Zastupnici su također usvojili i Izvješće o radu Vlade Županije Posavske za 2016. godinu, Izvješće o izvršenju Proračuna Županije Posavske za 2016. godinu i Izvješće o utrošku tekućih pričuva Proračuna Županije Posavske za 2016. godinu.

Informacije su primljene k znanju i to: Informacija o Izvješću o radu Službe za upošljavanje Županije Posavske za 2016. godinu, Informacija o Izvješću o radu Županijske uprave za inspekcijske poslove za 2016. godinu, Informacija o Izvješću o radu Županijske uprave civilne zaštite za 2016. godinu i Informacija o Izvješću o radu Zavoda za javno zdravstvo Županije Posavske za 2016. godinu.

Na ovom zasjedanju zastupnička pitanja i inicijative postavili su i pokrenuli: Tomo Jurkić, Anes Osmanović, Drago Zečević, Željko Josić i Željko Ćošković.

Dana 15.05.2017. godine svoje sjednice su održali skupštinski odbori – Odbor za Ustav, Poslovnik i zakonodavstvo svoju XIX. sjednicu i Odbor za gospodarsvo, financije i proračun  svoju XIV. sjednicu. Odbor za društvene djelatnosti svoju XIII. sjednicu nije održao zbog nedostatka kvoruma. Komisija za izbor i imenovanja svoju XII. sjednicu održala je 16.05.2017. godine prije zasjedanja Skupštine.

Slijedi audio zapis:

 

                                                                                           Stručna služba Skupštine