Posjet predstavnicima Civilne zaštite Županije Posavske

DOMALJEVAC/ORAŠJE – Sjedište županijske Civilne zaštite posjetili su predsjednik i dopredsjednik Skupštine Županije Posavske prof. Mario Jurkić i Anes Osmanović.

Razgovarali su s Ilijom Jezidžićem, ravnateljem Civilne zaštite Županije posavske. Teme razgovora su bile vezane uz poteškoče koje su prouzrokovane posljednjim valom hladnoća i snijegom. Ravnatelj Jezidžić ih je izvjestio o mjerama koje postrojbe Civilne zaštite i njegovo osoblje poduzimaju na terenu kako bi se pomoglo svima kojima je pomoć neophodna. Predsjednik i dopredsjednik Skuštine Jurkić i Osmanović su se zanimali za buduće aktivnosti Civilne zaštite, nakon topljenja snijega.

Jezidžić je iznio planove rada za moguće stanje poplava. Zaključak sastanka u sjedištu Civilne zaštite Županije Posavske u Orašju, koji je održan u utorak, 14. veljače 2012. godine, da za sada nema potrebe proglašavati stanje elementarne nepogode, a ako se stanje pogorša Civilna zaštita će predložiti uvođenje mjera koje budu neophodne u tom trenutku.

Keep Reading

Sljedeće

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)