PRIOPĆENJE ZA JAVNOST S IX. SJEDNICE SKUPŠTINE ŽUPANIJE POSAVSKE

DOMALJEVAC – Skupština Županije Posavske na IX. sjednici, održanoj 24.05.2016. godine razmatrala je i usvojila Strategiju razvoja Županije Posavske za period 2016-2020 godina. Također su usvojene Odluke o imenovanju Županijskog pravobranitelja i vršitelja dužnosti Tajnika Skupštine Županije Posavske kao i Izvješća o izvršenju Proračuna Županije Posavske za 2015. godinu i o utrošku tekućih pričuva Proračuna Županije Posavske za 2015. godinu, te Izvješće o radu i financijskom poslovanju Županijske bolnice Orašje za 2015.godinu.

Zastupnici Skupštine su primili k znanju Informacije o Izvješću o radu Zavoda zdravstvenog osiguranja za 2015. godinu, o Izvješću o radu Zavoda za javno zdravstvo za 2015. godinu i o Izvješću o radu Zavoda za pružanje pravne pomoći za 2015. godinu.

Na ovom zasjedanju zastupnička pitanja i inicijative postavili su i pokrenuli: Tomo Jurkić, Željko Josić, Anes Osmanović, Drago Zečević i Senad Ahmetović.

Dana 23.05.2016. godine svoje sjednice su održali skupštinski odbori (Odbor za Ustav, Poslovnik i zakonodavstvo svoju X. sjednicu, Odbor za gospodarsvo, financije i proračun svoju VII. sjednicu i Odbor za društvene djelatnosti svoju VII. sjednicu).

 Stručna služba Skupštine

Audio zapis:

  1. Dio
  2. Dio

 

Keep Reading

Sljedeće