PRIOPĆENJE ZA JAVNOST S III. REDOVITE SJEDNICE SKUPŠTINE ŽUPANIJE POSAVSKE

DOMALJEVAC – Uz predsjedanje Blaža Župarića, dana 28. 2. 2023. godine, održana je III. redovita sjednica Skupštine Županije Posavske.

Zastupnici su razmatrali i usvojili: Izvješće o radu Skupštine Županije Posavske za 2022. godinu, Nacrt zakona o plaćama i naknadama u tijelima vlasti Županije Posavske kao dobru osnovu za izradu prijedloga zakona, Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Zavoda za javno zdravstvo Županije Posavske za 2023. godinu, Odluku o izboru i imenovanju Odbora za Ustav, Poslovnik i zakonodavstvo,  Odluku o izboru i imenovanju Odbora za gospodarstvo, ekonomsku politiku i proračun i Odluku o izboru i imenovanju Odbora za društvene djelatnosti, jednakopravnost spolova i borbu protiv korupcije.

Na današnjem zasjedanju zastupnici su primili k znanju i Informaciju o radu Županijskog/Kantonalnog suda u Odžaku za 2022. godinu i Informaciju o radu Kantonalnog tužiteljstva za 2022. godinu.

Na ovom zasjedanju zastupnička pitanja i inicijative postavili su i pokrenuli Drago Zečević, Emir Beširević i Anes Osmanović.

                                                                                           Stručna služba Skupštine

Audio zapis:

Keep Reading

Sljedeće