PRIOPĆENJE ZA JAVNOST S V. REDOVITE SJEDNICE SKUPŠTINE ŽUPANIJE POSAVSKE

DOMALJEVAC – Uz predsjedanje Blaža Župarića, dana 26. 4. 2023. godine, održana je V. redovita sjednica Skupštine Županije Posavske.

Zastupnici su razmatrali i usvojili: Odluku o dopuni Odluke o izboru i imenovanju Odbora za Ustav, Poslovnik i zakonodavstvo, Izvješće o radu Zavoda za javno zdravstvo Županije Posavske za 2022. godinu i Program rada Zavoda za javno zdravstvo Županije Posavske  za 2023. godinu.

Na današnjem zasjedanju zastupnici su primili k znanju: Informaciju o Izvješću o radu Županijske uprave za inspekcijske poslove za 2022. godinu, Informaciju o Programu rada Županijske uprave za inspekcijske poslove za 2023. godinu, Informaciju o Izvješću o radu Županijskog zavoda za pružanje pravne pomoći za 2022. godinu, Informaciju o Programu rada  Županijskog zavoda za pružanje pravne pomoći za 2023. godinu, Informaciju o Izvješću o radu Županijske uprave civilne zaštite za 2022. godinu i Informaciju o Programu rada Županijske uprave civilne zaštite za 2023. godinu.

Na ovom zasjedanju zastupnička pitanja i inicijative postavili su i pokrenuli zastupnici Mehmed Memišević, Drago Zečević i Emir Beširević.

                                                                                           Stručna služba Skupštine

Slijedi audio zapis:

Keep Reading

Sljedeće