PRIOPĆENJE ZA JAVNOST S VII. REDOVITE SJEDNICE SKUPŠTINE ŽUPANIJE POSAVSKE

DOMALJEVAC – Uz predsjedanje Blaža Župarića, dana 13. 7. 2023. godine, održana je VII. redovita sjednica Skupštine Županije Posavske.

Zastupnici su razmatrali i usvojili: Zakon o plaćama i naknadama u tijelima vlasti Županije Posavske, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o pomoći mladim obiteljima kod rješavanja stambenog pitanja, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o porodiljnim naknadama zaposlenim majkama, Zakon o izmjeni i dopuni Zakona o doplatku za djecu, Odluku o odobravanju razrješenja ministra unutarnjih poslova i Odluku o davanju suglasnosti na Izmjene i dopune Financijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja Županije Posavske za 2023. godinu.

Na ovom zasjedanju zastupnička pitanja i inicijative postavili su i pokrenuli zastupnici Anes Osmanović, Drago Zečević, Franjo Blažanović i Emir Beširević.

Dana 12. 7. 2023. godine svoje IV. sjednice su održali Skupštinski odbori – Odbor za Ustav, Poslovnik i zakonodavstvo, Odbor za gospodarstvo, ekonomsku politiku i proračun i Odbor za društvene djelatnosti, jednakopravnost spolova i borbu protiv korupcije.

Stručna služba Skupštine

Slijedi audio zapis:

Keep Reading

Sljedeće