PRIOPĆENJE ZA JAVNOST S IX. REDOVITE SJEDNICE SKUPŠTINE ŽUPANIJE POSAVSKE

DOMALJEVAC – Uz predsjedanje Blaža Župarića, dana 15. 11. 2023. godine, održana je IX. redovita sjednica Skupštine Županije Posavske.

Zastupnici su razmatrali i usvojili: Izmjene i dopune Proračuna Županije Posavske za 2023. godinu, Zakon o dopuni Zakona o izvršavanju Proračuna Županije Posavske za 2023. godinu, Zakon o izmjeni i dopunama Zakona o imovini Županije Posavske, Odluku o utvrđivanju osnovica, stopa i načinu obračunavanja i uplate doprinosa za obvezno zdravstveno osiguranje na prostoru Županije Posavske, Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o sudjelovanju osiguranih osoba u troškovima zdravstvene zaštite na prostoru Županije Posavske i Zaključak o Mišljenju na Nacrt zakona o jakim alkoholnim pićima.

Na ovom zasjedanju zastupnička pitanja i inicijative postavili su i pokrenuli zastupnici: Emir Beširević, Drago Zečević, Franjo Blažanović, Anes Osmanović i Mehmed Memišević.

Dana 14. 11. 2023. godine svoje VI. sjednice su održali Skupštinski odbori – Odbor za Ustav, Poslovnik i zakonodavstvo, Odbor za gospodarstvo, ekonomsku politiku i proračun i Odbor za društvene djelatnosti, jednakopravnost spolova i borbu protiv korupcije.

Stručna služba Skupštine

Slijedi audio zapis:

Keep Reading

Sljedeće