PRIOPĆENJE ZA JAVNOST S XIII. REDOVITE SJEDNICE SKUPŠTINE ŽUPANIJE POSAVSKE

DOMALJEVAC – Uz predsjedanje Blaža Župarića, dana 24. 4. 2024. godine, održana je XIII. redovita sjednica Skupštine Županije Posavske.

Zastupnici su razmatrali i usvojili: Izvješće o radu Vlade Županije Posavske za 2023. godinu, Izvješće o izvršenju Proračuna Županije Posavske za 2023. godinu, Izvješće o utrošku tekućih pričuva Proračuna Županije Posavske za 2023. godinu, Izvješće o radu Županijskog pravobraniteljstva Odžak za 2023. godinu, Izvješće o radu i financijskom poslovanju Županijske bolnice Orašje za 2023. godinu, Program rada Županijske bolnice Orašje za 2024. godinu, Izvješće o radu i financijskom poslovanju Zavoda zdravstvenog osiguranja Županije Posavske za 2023. godinu, Program rada Zavoda zdravstvenog osiguranja Županije Posavske za 2024. godinu, Izvješće o radu Zavoda za javno zdravstvo Županije Posavske za 2023. godinu i Program rada Zavoda za javno zdravstvo Županije Posavske za 2024. godinu.

Također, zastupnici su primili k znanju Izvješće o financijskoj reviziji Županije Posavske za 2022. godinu i Izvješće o financijskoj reviziji Zavoda zdravstvenog osiguranja Županije Posavske za 2022. godinu.

Na ovom zasjedanju zastupnička pitanja i inicijative postavili su i pokrenuli zastupnici  Drago Zečević, Emir Beširević, Damir Hamidović i Mehmed Memišević.

Dana 22. 4. 2024. godine svoje X. sjednice su održali Skupštinski odbori – Odbor za Ustav, Poslovnik i zakonodavstvo, Odbor za gospodarstvo, ekonomsku politiku i proračun i Odbor za društvene djelatnosti, jednakopravnost spolova i borbu protiv korupcije.

                                                                                           Stručna služba Skupštine

Slijedi audio zapis:

Keep Reading

Sljedeće