PRIOPĆENJE ZA JAVNOST S XV. REDOVITE SJEDNICE SKUPŠTINE ŽUPANIJE POSAVSKE

DOMALJEVAC – Uz predsjedanje Blaža Župarića, dana 11. 6. 2024. godine, održana je XV. redovita sjednica Skupštine Županije Posavske.

Zastupnici su razmatrali i usvojili: Zakon o proglašenju zaštićenog krajobraza – kopneni krajobraz „Starača“, Zakon o proglašenju zaštićenog krajobraza – kopneni krajobraz „Tišina“,

Zakon o dopunama Zakona o porezu na promet nekretnina i prava i Zakon o izmjeni i dopunama Zakona o porezu na imovinu, nasljeđe i dar.

Također, zastupnici su primili k znanju i: Informaciju o radu Općinskog suda u Orašju za 2023. godinu, Informaciju o Izvješću o radu Županijskog zavoda za pružanje pravne pomoći za 2023. godinu, Informaciju o Programu rada Županijskog zavoda za pružanje pravne pomoći za 2024. godinu, Informaciju o Izvješću o radu Županijske uprave civilne zaštite za 2023. godinu, Informaciju o Programu rada Županijske uprave civilne zaštite za 2024. godinu, Informaciju o Izvješću o radu Županijskog arhiva za razdoblje 13.3.2023. – 31.12.2023. godine i Informaciju o Programu rada Županijskog arhiva za 2024. godinu.

Na ovom zasjedanju zastupnička pitanja postavio je zastupnik Drago Zečević.

Dana 10. 6. 2024. godine svoje XII. sjednice su održali Skupštinski odbori – Odbor za Ustav, Poslovnik i zakonodavstvo, Odbor za gospodarstvo, ekonomsku politiku i proračun i Odbor za društvene djelatnosti, jednakopravnost spolova i borbu protiv korupcije.

Stručna služba Skupštine

Slijedi audio zapis:

Keep Reading

Sljedeće