PRIOPĆENJE ZA JAVNOST S X. REDOVITE SJEDNICE SKUPŠTINE ŽUPANIJE POSAVSKE

DOMALJEVAC – Uz predsjedanje Blaža Župarića, dana 21. 12. 2023. godine, održana je X. redovita sjednica Skupštine Županije Posavske.

Zastupnici su razmatrali i usvojili: Proračun Županije Posavske za 2024. godinu, Zakon o izvršavanju Proračuna Županije Posavske za 2024.godinu, Odluku o davanju suglasnosti na II. Izmjene i dopune Financijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja Županije Posavske za 2023. godinu, Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Zavoda zdravstvenog osiguranja Županije Posavske za 2024. godinu, Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Zavoda za javno zdravstvo Županije Posavske za 2024. godinu i Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Službe za upošljavanje Županije Posavske za 2024. godinu.

Na ovom zasjedanju zastupnička pitanja i inicijative postavili su i pokrenuli zastupnici Drago Zečević, Emir Beširević i Franjo Blažanović.

Dana 20. 12. 2023. godine svoje VII. sjednice su održali Skupštinski odbori – Odbor za Ustav, Poslovnik i zakonodavstvo, Odbor za gospodarstvo, ekonomsku politiku i proračun i Odbor za društvene djelatnosti, jednakopravnost spolova i borbu protiv korupcije.

                                                                                           Stručna služba Skupštine

Slijedi audio zapis:

Keep Reading

Sljedeće